YENİ DÖNEM YENİ ÜSTLER

 

Levi's

Bahar gelmek üzere ve birçok insan için bu taze bir başlangıç demek. Daha sıcak havalar gelirken, mevsim geçişini olabildiğince rahat (ve mümkün mertebe havalı) yapabilmeniz için bazı öneriler derledik. Hafif kumaşlar, rahat kalıplar, ilgi çekici desenler ve kendinizi iyi hissedeceğiniz renklerle 2022 gardırobunuza yepyeni bir soluk gelecek.

TATİL RUHUNU YAŞAYIN

Güneşli günler, rahat kıyafetleri gerektirir. Bu eşsiz parça hem kadınlarda hem de erkeklerde oldukça şık duruyor. Cubano gömlekler(ya da diğer adıyla kamp yaka gömlekler) bu sezon bitkilerden ilham alan desenlerle karşınızda. İster son düğmesine kadar ilikleyin, ister bir iki tanesini açık bırakın, isterseniz tişörtün üstüne geçirin… Siz keyfinize bakın, her şekilde iyi gözükeceksiniz.

YAKA HAVALIDIR

Rugby forması, nam-ı diğer polo tişörtün asi kuzeni, yeniden moda olmaya başladı. Rahat, yakalı ve uzun kollu bir forma sahip olan bu tişört hafta sonu şıklığı için mükemmel bir parça. Rugby formaları bol jeanlerinizle harika görünen, genellikle cesur, zıt tonlarda ve renk bloklu, sağlam ve uzun ömürlü kıyafetlerdir. İster evde ister sokakta rahatlıkla giyebilirsiniz.

Levi's

ÇOK YAŞA KOVBOY GÖMLEĞİ

Sivri cepler. İnci çıtçıt düğmeler. Roba detayları. İlk günden beri sadece western kıyafetleri yapmakla kalmadık, bu alanı biz tanımladık. İkonik Western gömleği her zaman bizimle olacak bir parçadır. Klasik bir yaklaşım… Aynı zamanda ideal bir forma sahiptir– rahatlık için hafif, şık bir görünüm için yeterince kalındır - ve kesimi bir takım elbise gömleği gibi ince ve keskindir. Böylece bu gömleği istediğiniz takdirde blue jean’inizin içine sokarak giyebilirsiniz. İki farklı denim parça ile kombin yapmanın güzel tarafı, her şekilde havalı görünecek olmanızdır. Tonları karıştırın ve eşleştirin, herhangi iki parçayı seçin ve hazırsınız. Minimum çabayla, rahat bir bahar kombini mi? Biz varız!